11 feb

Diabetes Café; Voeten

Waarom is voetzorg bij diabetes belangrijk? Wat zijn de oorzaken van voetproblemen en hoe houd jij je voeten gezond?

 

Als je diabetes hebt, kun je problemen krijgen met je voeten. Vooral wondjes aan de voeten komen veel voor. Het is belangrijk om ontstekingen te voorkomen, en in het ergste geval een amputatie van bijvoorbeeld een teen. Maar hoe doe je dat? Wat kun je hierin zelf doen en welke zorgverleners behandelen voetproblemen?

 

Tijdens dit diabetescafé, dat wij in samenwerking met Zorggroep Haringvliet organiseren, vertellen Jeroen Everaert, podotherapeut bij RondOm Podotherapeuten en Nancy Klompenhouwer, pedicure bij Voornesteyn Pedicure en Podologie er meer over.

 

Ervaringsdeskundigen beantwoorden vragen en vertellen over hun ervaringen met voetzorg bij diabetes. Ga naar huis met tips en informatie om mee aan de slag te gaan.
Het diabetescafé over voetzorg is een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Dé ontmoetingsplek om ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen.

 

Praktische informatie
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 11 februari 2020 in Theater Twee Hondjes, Opzoomerlaan 106, Hellevoetssluis en is van 19.30 – 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Koffie en thee zijn gratis.

 

Voor meer informatie neem contact op met Hans de Rooij.

Telefoon: 06 30 20 65 78.

Mail: h.derooij@dvn.nl

2019 | Zorggroep Haringvliet | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

2019
Zorggroep Haringvliet
Alle rechten voorbehouden
Privacy statement