01 mrt

Start Regionaal Coördinatie Punt Zuid Hollandse Eilanden

ELV bed via één telefoonnummer
Het Regionaal Coördinatiepunt ZHE regelt een onafhankelijke doorverwijzing naar plaatsen voor tijdelijk verblijf voor patiënten met een acuut zorgprobleem voor huisartsen uit de regio’s Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee. De medewerkers van het Regionaal Coördinatiepunt ZHE hebben een accuraat en realtime inzicht in de beschikbare bedden in de regio en functioneren als triagepunt naar passend en geschikt kortdurend verblijf van patiënten in de VVT-organisaties op Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee.

 

Het Regionaal Coördinatiepunt ZHE is bereikbaar via 0187 – 895 800 (ma t/m vrij 09.00-17.00 uur)

 

Aanmelden patiënten
Huisartsen kunnen patiënten met acuut zorgprobleem aanmelden via ZorgDomein, door het sturen van een plaatsingsverzoek. Het Regionaal Coördinatiepunt ZHE zoekt, na beoordeling, een passende plek. Lukt dit niet binnen de eigen regio, dan wordt er, na overleg, buiten de regio gezocht. Het Regionaal Coördinatiepunt ondersteunt deze aanmelding en vragen hierover telefonisch.

 

Samenwerking
Het Regionaal Coördinatiepunt ZHE is als project tot stand gekomen vanuit het programma Ouderen Voorne en wordt uitgevoerd in samenwerking tussen de huisartsenzorggroepen Cohaesie en Haringvliet en de VVT-organisaties Careyn, CuraMare en Catharina.

 

Wat veranderd er voor de patiënt? 

Voor de patiënt verandert in principe niets.

 

2019 | Zorggroep Haringvliet | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

2019
Zorggroep Haringvliet
Alle rechten voorbehouden
Privacy statement