18 jul

Vacature lid Raad van Commissarissen

Zorggroep Haringvliet is een Coöperatie met alle huisartsen van Goeree-Overflakkee en een deel van de huisartsen op Voorne-Putten als leden. Uit de huisartsen wordt een bestuur gekozen. Om de coöperatie haar taken goed uit te kunnen laten voeren, hebben de huisartsen een vennootschap opgericht voor uitvoering van diverse taken in de eerstelijns zorg, zoals diabeteszorg, Astma, COPD en CVRM op de Zuid-Hollandse eilanden. Bij die zorggroep kunnen de verschillende praktijken zich aansluiten om deel te nemen aan de functioneel bekostigde zorg die deze BV levert.

 

De uitdaging voor de zorggroep is om binnen de arena van de gezondheidszorg de belangen van de huisartsen om hun patiënten optimale zorg te laten genieten zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

 

Samenwerking met alle stakeholders in de regio en het ontwikkelen van nieuwe diensten voor de huisartsen zijn de aandachtspunten van de zorggroep voor de komende jaren.

 

Door een reguliere aftreding zoekt de vennootschap Zorggroep Haringvliet per 1 januari 2020 een

 

lid voor de raad van commissarissen

 

Wat zoeken wij?

  • De ideale kandidaat werkt in de gezondheidszorg (of heeft daar recent nog gewerkt), heeft medische kennis, ervaring in een bestuurlijke rol en met maatschappelijke vraagstukken.
  • U bent een deskundige sparringpartner als het gaat om innovatie en vernieuwing in de zorg.
  • U heeft een visie op de positie van huisartsen in relatie tot de politiek bestuurlijke ontwikkelingen.
  • U begrijpt de dynamiek tussen huisartsen, ziekenhuizen en verzekeraars.
  • U heeft een streepje voor als u op Goeree-Overflakkee of op Voorne-Putten woont of werkt.

 

Wie zoeken wij?

Een commissaris die in staat is verbinding te leggen, zowel tussen mensen als op de inhoud. U kunt goed vragen stellen en luisteren. U bent proactief en meedenkend. U kunt relativeren en kritisch naar uzelf kijken. U kunt anderen respectvol aanspreken en nodigt hen uit u aan te spreken. Uw netwerk past bij deze rol.

 

Wat bieden wij?

Een professionele organisatie met lef die verantwoordelijkheid neemt. Een raad van commissarissen die de discussies durft te voeren op een open, directe en scherpe manier. Met leden die gewend zijn kritisch naar elkaar te zijn en ook voortdurend de vraag aan zichzelf stellen ‘wat kan ik anders/beter doen?’ Een team dat serieus is, hard werkt en ook plezier heeft.

 

U ontvangt een passende vergoeding conform de Wet Normering Topinkomens en de mogelijkheid uzelf verder te scholen.

 

Reageren

Als u reageert willen we graag weten waarom u een rol als commissaris ambieert, waarom bij een zorggroep en waarom bij Zorggroep Haringvliet.

 

Vragen kunt u stellen aan de directeur-bestuurder Francis Lugtenburg (f.lugtenburg@zghv.nl of 06-86802763) of aan voorzitter van de RvC Marlies Mulder (m.mulder@dzp.nl of 06-54774981. U kunt uw belangstelling melden tot 20 september 2019 via m.mulder@dzp.nl voorzien van uw motivatie en cv.

 

Meer informatie over de zorggroep vindt u op www.zorgroepharingvliet.nl. Voordat benoeming plaats kan vinden beoordelen de leden van de coöperatie uw voordracht.

2019 | Zorggroep Haringvliet | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

2019
Zorggroep Haringvliet
Alle rechten voorbehouden
Privacy statement