22 jun

Vacature Regiomanager Eerstelijns Voorne-Putten

Regiomanager Eerstelijnszorg Voorne Putten (24 uur)

Een verbindende, ondernemende en doortastende manager.

 

Organisatie

 

Zorggroep Haringvliet is een professionele organisatie en heeft zijn werkgebied op de eilanden Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Zorggroep Haringvliet legt zich toe op de coördinatie van de chronische (keten)zorg. Preventie en samenwerking worden hierbij steeds belangrijker.

Door informatieverstrekking, cursussen, coördinatie en het maken van onderlinge werkafspraken levert de zorggroep een belangrijke bijdrage aan preventie en behandeling van (chronische) ziekten voor patiënten en zorgverleners

De huisarts(en)praktijken van Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten werken nauw samen met andere organisaties zoals: het van Weel-Bethesdaziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum, laboratoria, welzijnsorganisaties, organisaties voor ouderenzorg, gemeenten en andere zorgverleners Deze samenwerking wordt gecoördineerd door Zorggroep Haringvliet.

Zorggroep Haringvliet is een coöperatie die bestaat uit huisartsen (leden). Uit de huisartsen wordt een bestuur gekozen dat de visie van de ledenvergadering uitvoert. Een van de taken van de coöperatie is het organiseren van bijvoorbeeld diabeteszorg in het werkgebied. Hiertoe heeft de coöperatie een BV opgericht met diverse taken in de eerstelijns zorg, zoals diabeteszorg, COPD en VRM op de Zuid-Hollandse eilanden. Daarnaast ondersteunt de zorggroep op het gebied van samenwerking richting de gemeenten en andere stakeholders en worden op verzoek diensten geleverd om de huisartsen te ontzorgen.

 

Functie

Zorggroep Haringvliet is op zoek naar een Regiomanager Eerstelijnszorg. In deze functie ligt de nadruk op het regiomanagement van de regio Voorne-Putten en het kwaliteitsbeleid van de zorggroep.

 • Ondersteunen van de huisartsenpraktijken in jouw regio en contact onderhouden met voor hen relevante stakeholders zoals gemeenten, thuiszorgorganisaties, welzijnsorganisaties en paramedici.
 • Initiëren en uitvoeren van projecten zoals o.a. Welzijn op Recept, POH GGZ Jeugd, ICT projecten en eHealth.
 • Ontwikkelen, implementeren en bewaken van kwaliteitsbeleid.
 • Ondersteunen van kaderhuisartsen en het management van de zorggroep bij de uitvoering hiervan zijn onderdeel van deze functie. Je gaat hiervoor regelmatig langs de huisartsen en praktijkondersteuners om een verbindende schakel op de inhoud van de ketenzorgprogramma’s te zijn tussen de huisartsenpraktijk en de zorggroep.
 • Organiseren van scholingen in groter en kleiner verband, workshops en thematische spiegelbijeenkomsten, om samen met de huisartsen te sparren en elkaar te spiegelen.

Binnen het team zijn de werkzaamheden verdeeld en werk je zelfstandig aan je takenpakket. Het (groeiende) team bestaat momenteel uit de directeur en drie directe collega’s. Je werkt ook veel samen met de leden van de kwaliteitscommissies, medewerkers van de huisartsenpraktijken, maar ook met andere zorgprofessionals van samenwerkingspartners in de keten. Zoals de gemeenten, het ziekenhuis, maar ook diëtisten, podotherapeuten, casemanagers dementie enz.

 

Wie wij zoeken

 • Als Regiomanager Eerstelijnszorg heb je ervaring opgedaan in een huisartsenpraktijk of zorgomgeving, zodat je inhoudelijk weet waar het om gaat in de eerstelijnszorg. Je bent in staat om de vraag te stellen ’hoe de eerstelijnszorg verder te helpen op weg naar betere persoonsgerichte zorg’, projecten hieromtrent te realiseren en nieuw beleid als het zorgaanbodplan mede te ontwikkelen.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroepen en bent sensitief en mensgericht. Vanuit enthousiasme en een klantgerichte instelling. Je stelt de kwaliteit van leven en de eigen regie van de cliënt en zorgverlener centraal.
 • Je beschikt over uitstekende ICT-vaardigheden en hebt affiniteit met eHealth.
 • Je bent sterk op samenwerking gericht en hebt een open karakter.
 • Je bent sociaal vaardig, communicatief sterk en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je bent resultaatgericht, staat stevig in je schoenen en bent een echte aan- en doorpakker.
 • Je weet beleid te vertalen naar concrete acties en hierin de juiste prioritering aan te brengen.
 • Je bent in staat zaken af te maken, dingen laten verzanden is niet jouw stijl.
 • Je kan overtuigen vanuit de inhoud en doet dit met tact.
 • Je bent in bezit van een Hbo-diploma met een aanvullende scholing kwaliteitsmanagement en minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je gaat graag de boer op, bent zichtbaar en benaderbaar en hebt oog voor de ontwikkelingen in de eerstelijnszorg.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je bent mede het gezicht naar buiten voor de organisatie en deze rol past je goed.

 

Ons aanbod voor de beste kandidaat

Een mooie baan in een groeiende organisatie waar kwaliteit en verbinding centraal staan en waar je alle mogelijkheden krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Deze functie is volgens de CAO huisartsenzorg op basis van kennis en ervaring voorlopig ingeschaald in functiegroep 10 (min. € 4.178 – max. € 5.338), 8% vakantietoeslag en een 13e maand.

 

Reactie & informatie

Herken jij je in het profiel en beschik je over de juiste kennis en ervaring? Ben je bereid je voor langere tijd te verbinden aan Zorggroep Haringvliet? Werk je graag in een klein team en ben je collegiaal? Dan gaan wij graag met jou in gesprek en ontvangen wij hiervoor je motivatie en een actueel CV vóór 1 augustus 2021. Voor vragen kun je contact opnemen met dhr. Han Gloudemans, bestuurder Zorggroep Haringvliet a.i. (06 22369629). Vragen over de procedure: Ada de Groot (0187-740400).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

2019 | Zorggroep Haringvliet | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

2019
Zorggroep Haringvliet
Alle rechten voorbehouden
Privacy statement