Voor patiënten

Wat doet de zorggroep voor patiënten?

Om controle te hebben over een ziekte of de gezondheid is het belangrijk dat u als patiënt goed geïnformeerd bent. Dat vergroot de betrokkenheid bij uw behandeling en geeft u ook meer controle. Daarom motiveert Zorggroep Haringvliet patiënten om actief met hun gezondheid en behandeling aan de slag te gaan. Zo stimuleren we patiënten om contact te hebben met lotgenoten, bijvoorbeeld bij het Diabetescafé en het Longpunt. Hier krijgen patiënten de ruimte om vragen te stellen aan zorgprofessionals en leren ze omgaan met hun ziekte en hun medicatie.

 

Nieuws

Online meeting Diabetes café 28 mei 2020

Helaas kan de fysieke bijeenkomst niet doorgaan, maar we werken hard aan een online meeting voor patiënten.

Lees meer

Longklachten na corona? Meld je aan bij het longfonds

Het Longfonds maakt zich ook hard voor mensen die blijvende longschade overhouden aan corona. Want we merken dat er behoefte is aan voorlichting, steun en advies.

Lees meer

Belangrijke informatie van de huisartsen van Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten.

Om de verspreiding van het Corona-virus in te dammen zal de bereikbaarheid van de huisartsen praktijken zeer beperkt zijn.

Lees meer

Stel medische zorg niet uit.

Stel medische zorg niet uit, blijf de huisarts ook in deze tijd raadplegen.

Lees meer

Corona; uitleg aan kinderen in de vorm van een boek.

Er is een boek geschreven om kinderen op een bergrijpelijke manier uit te leggen waarom de situatie in de wereld er anders uitziet dan ze gewend zijn.

Lees meer

Wij staan achter onze zorghelden!

Wij staan achter onze zorghelden! Dank voor jullier tomeloze inzet.

Lees meer

Longpatiënten – Coronavirus

Het coronavirus heeft een enorme invloed op ons dagelijks leven gekregen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat de huidige situatie met name ook op u grote invloed heeft, want met een longziekte ben je extra kwetsbaar…

Lees meer

Samenwerken aan goede ouderenzorg op Voorne Putten

Samenwerken aan goede ouderenzorg op Voorne Putten|| Hiervoor ondertekenden we een samenwerkingsovereenkomst met collega (huisartsen) zorggroep Cohaesie Zorg B.V. , zorgaanbieders Careyn, CuraMare, Catharina Stichting, gemeenten gemeente Brielle, Gemeente Hellevoetsluis en Gemeente Westvoorne.

Lees meer
Meer nieuws

Evenementen

Evenementen

2019 | Zorggroep Haringvliet | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

2019
Zorggroep Haringvliet
Alle rechten voorbehouden
Privacy statement