17 feb

Uitnodiging Digitale Koffietafel Rijnmond

Beste Longpunt bezoeker en belangstellende,

 

Helaas kunnen we vanwege het corona virus ook nu nog geen Longpunten en andere activiteiten organiseren. Om toch contact met elkaar te kunnen houden, heeft het Longfonds gezocht naar een manier om elkaar op afstand te ontmoeten. En die is er nu: de ‘Digitale Koffietafel’.

Met de ‘Digitale Koffietafel’ kunt u via internet met elkaar in gesprek gaan, vragen stellen aan een zorgverlener of alleen maar meeluisteren. Gewoon vanuit huis met een computer, laptop, smartphone of tablet.

Een internetaansluiting, een camera en geluid, is alles wat nodig is om mee te kunnen doen!

 

De eerste “digitale koffietafel Rijnmond’ staat gepland op woensdag 17 februari 2021 van 16.00 tot 17.00 uur.

Miriam Hoogendijk (longconsulent Franciscus Gasthuis & Vlietland) en Petra Spreeuw (praktijkondersteuner bij huisartsenpraktijk het Kruispunt en fysiotherapeut bij Westdijk) zijn deze middag online aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

Wilt u erbij zijn? Meldt u aan via: rijnmond@regio.longfonds.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer (zodat we zo nodig telefonisch contact met u kunnen opnemen voor technische ondersteuning)

Heeft u nu al een vraag voor de zorgverleners? Vermeld het dan in de aanmelding, zodat deze vraag zeker aan de orde zal komen.

 

Na aanmelding per mail ontvangt u een paar dagen voor 17 februari een bevestiging met daarin een aparte link om deel te nemen. Uiteraard wordt ook een stap-voor-stap-instructie meegestuurd hoe het allemaal werkt.

Heeft u toch nog vragen, dan zijn we per telefoon bereikbaar om te helpen met de techniek.

 

Vragen? Stel ze via e-mail: rijnmond@regio.longfonds.nl

 

Hartelijke groet, namens de werkgroep Digitale Koffietafel Rijnmond

 

Dieuwke de Blaauw

06-42685420

2019 | Zorggroep Haringvliet | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

2019
Zorggroep Haringvliet
Alle rechten voorbehouden
Privacy statement