Evenementen

14 mei
Longpunt Haringvliet

Ontmoet elkaar bij Longpunt Dirksland Door het Longfonds wordt in samenwerking met Zorggroep Haringvliet op 14 mei 2020 opnieuw een bijeenkomst georganiseerd voor iedereen met een longziekte. Het onderwerp deze middag is: zijn mijn klachten van het hart of van de longen?

Locatie: Onder de Wiek

Lees meer
28 mei
Diabetes Café; Medicatie

Medicatie: wat zijn de laatste ontwikkelingen?

Locatie: Bibliotheek Middelharnis

Lees meer
17 sept
Longpunt Haringvliet

Ontmoet elkaar bij Longpunt Dirksland Door het Longfonds wordt in samenwerking met Zorggroep Haringvliet op 17 september 2020 opnieuw een bijeenkomst georganiseerd voor iedereen met een longziekte. Het onderwerp deze middag is: Adembenemende prikkels! (over allergieën en overgevoeligheden)

Locatie: Onder de Wiek

Lees meer
24 sept
Diabetes Café; Voeding

Al die verhalen en goed bedoelde adviezen over voeding: waar moet je nu echt op letten? Moet je heel anders gaan eten en hoe zorg je dat eten leuk blijft?

Locatie: Theater twee Hondjes - Hellevoetsluis

Lees meer
29 okt
Longpunt Haringvliet

Ontmoet elkaar bij Longpunt Dirksland Door het Longfonds wordt in samenwerking met Zorggroep Haringvliet op 29 oktober opnieuw een bijeenkomst georganiseerd voor iedereen met een longziekte. Het onderwerp deze middag is: Ziektelastmeter (hoe houd ik de regie over mijn longziekte?)

Locatie: Onder de Wiek

Lees meer
10 dec
Diabetes Café; Hart en Vaten

Locatie: Bibliotheek Middelharnis

Lees meer
10 dec
Longpunt Haringvliet

Ontmoet elkaar bij Longpunt Dirksland Door het Longfonds wordt in samenwerking met Zorggroep Haringvliet op 10 december opnieuw een bijeenkomst georganiseerd voor iedereen met een longziekte. Het onderwerp deze middag is: Mondharmonica, Je longen trainen met muziek!

Locatie: Onder de Wiek

Lees meer

Overige evenementen en interessante links:

Uiteraard worden er buiten de zorggroep ook evenementen georganiseerd, welke voor u als patiënt wellicht interessant zijn.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie;

 

  • Biowalk: Wandel samen met een gids van IVN op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland door natuurgebied Watergat.

Meer informatie leest u hier.

 

  • Documentaire “Wei” waarin Ruud Lenssen het dementie- en mantelzorgtraject van zijn ouders vastlegt. Deze film is gratis om te bezoeken.

De gratis voorstellingen zijn op dinsdagmiddag 3 maart om 13.30 uur en op woensdagavond 4 maart om 20.00 uur in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis.

Aanmelden kan via m.vanderwelle@zijngo.nl of bel naar 0187 48 33 66 toets 2.

Bekijk hier de trailer van de documentaire

 

 

2019 | Zorggroep Haringvliet | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

2019
Zorggroep Haringvliet
Alle rechten voorbehouden
Privacy statement