Contact

Heeft u een vraag over Zorggroep Haringvliet, onze diensten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat het ons dan weten.

Contactgegevens

  • Zorggroep Haringvliet B.V.
  • Boezemweg 13 Q
  • 3255 MC OUDE-TONGE

Openingstijden

  • maandag t/m vrijdag
  • 09:00 - 17:00 uur

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik vergoed van mijn zorgverzekeraar?

 

Huisartsenzorg wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. U betaalt ook geen eigen risico voor deze ketenzorg (zorgprogramma’s). Dat geldt ook voor de medische handelingen die uw huisarts verricht. De zorgverzekeraar betaalt de zorg die u nodig heeft aan de zorggroep.

Lees hier verder voor meer informatie. 

 

Hoe kan ik deelnemen aan GezondGO?

Het aanbod van zorg, welzijn, opvoeden, opgroeien en sociale zekerheid op het eiland Goeree-Overflakkee is in kaart gebracht op www.GezondGO.nl. Een digitaal adresboek met actuele en betrouwbare informatie over zorg en welzijn.

Op dit gezondheidsplatform zijn zorgaanbieders, burgerinitiatieven, algemene voorzieningen, (zorg)netwerken, huisartsen te vinden. Op een afgeschermd deel van de site kunnen deelnemende zorgprofessionals elkaar direct en gericht vinden.

Is uw organisatie nog niet aangesloten? Meld u zich dan meteen aan.

Waar kan ik me inschrijven voor de Flexpool?

Bij ziekte of verlof van een assistent of praktijkondersteuner is het belangrijk om snel een geschikte invaller in te schakelen. Daarom is er Flexpool Zuid-Hollandse eilanden. Een samenwerking met Zorggroep Hoeksewaard, Cohaesie Zorg en PRO Flexpool. In de flexpool zijn ervaren parttime medewerkers beschikbaar en nieuwe – gescreende – medewerkers. Van alle medewerkers zijn de competenties in kaart gebracht om snel de juiste te match te maken.

 

Lees meer op de website van de flexpool

Ik heb een klacht: waar kan ik terecht?

Alle medewerkers van de aangesloten zorgverleners doen hun best om u op een serieuze wijze van dienst te zijn. Wanneer u een klacht heeft over de bejegening of de behandeling kunt u die het best bespreken met de betreffende huisarts of diëtiste. Ook als u een officiële klacht heeft, dan verzoeken wij u deze bij uw behandelaar in te dienen.

Als uw klacht betrekking heeft op een van onze zorgprogramma’s en u kunt hiervoor niet terecht bij uw directe zorgverlener neemt u dan contact op met de zorggroep of meld uw klacht via het Klachtenformulier 

Zorggroep Haringvliet is aangesloten bij de  Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg

Met welke zorgpartners werkt Zorggroep Haringvliet samen?

Zorggroep Haringvliet werkt samen met verschillende zorgpartners: huisartsen, diëtisten, podotherapeuten en ziekenhuizen.

Een volledig overzicht van onze zorgpartners vindt u hier. 

Hoe kan ik deelnemen aan de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie)

Wanneer u geïnteresseerd bent in deelname aan het programma Gecombineerde Leefstijl Interventie neemt u dan contact op met uw huisarts.

Meer informatie over de GLI leest u hier. 

Waar kan ik me inschrijven voor scholingen en trainingen?

Het volledige training- en scholingsaanbod staat op Haringvliet Web.

Lees hier meer informatie en voor aanmelding. 

Klachtenformulier

Onze missie is zorg verbeteren. Heeft u een klacht, dan kunt u ons dit laten weten door onderstaand formulier in te vullen.

Heeft u vragen hoe wij uw klacht behandelen? Bekijk dan onze klachtenprocedure.

 

2019 | Zorggroep Haringvliet | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

2019
Zorggroep Haringvliet
Alle rechten voorbehouden
Privacy statement