Nieuws

Wij staan achter onze zorghelden!

Wij staan achter onze zorghelden! Dank voor jullier tomeloze inzet.

Lees meer
Longpatiënten – Coronavirus

Het coronavirus heeft een enorme invloed op ons dagelijks leven gekregen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat de huidige situatie met name ook op u grote invloed heeft, want met een longziekte ben je extra kwetsbaar…

Lees meer
Belangrijke informatie van de huisartsen van Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten.

Om de verspreiding van het Corona-virus in te dammen zal de bereikbaarheid van de huisartsen praktijken zeer beperkt zijn.

Lees meer
Samenwerken aan goede ouderenzorg op Voorne Putten

Samenwerken aan goede ouderenzorg op Voorne Putten|| Hiervoor ondertekenden we een samenwerkingsovereenkomst met collega (huisartsen) zorggroep Cohaesie Zorg B.V. , zorgaanbieders Careyn, CuraMare, Catharina Stichting, gemeenten gemeente Brielle, Gemeente Hellevoetsluis en Gemeente Westvoorne.

Lees meer
Zorggroep Haringvliet 10 jaar!!

Dat gaan we vieren dit jaar en wie jarig is trakteert.

Lees meer
Bart Smit, per 1 januari 2020 nieuwe commissaris bij Zorggroep Haringvliet

De RvC heeft een advertentie gezet en samen met een afvaardiging van het bestuur COOP gesprekken gevoerd met 5 kandidaten (ruim 20 reacties). De keuze is gevallen op Bart Smit, een ervaren manager/adviseur/ bestuurder in de gezondheidszorg.

Lees meer
Even voorstellen: nieuwe collega Denise Jacobs

Na een aantal jaar gewerkt te hebben in de techniek en petrochemische industrie wil Denise het roer omgooien, ze wil graag iets positiefs bijdragen en mensen helpen om gelukkiger en gezonder te leven.

Lees meer
Medicatie inhaleren is flink verbeterd op Goeree-Overflakkee

Een mooi interview met Ineke Spruijt, praktijkondersteuner van huisarts Graafland, en Kim Vervloed, farmaceutisch consulent van BENU-apotheek Dirksland.

Lees meer

2019 | Zorggroep Haringvliet | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement

2019
Zorggroep Haringvliet
Alle rechten voorbehouden
Privacy statement